Natuurretraite

Zeilzwerftocht op het Wad

De rijkdom van het Wad weerspiegelt de rijkdom van de mens.
Wat is jouw rijkdom?
Wie ben jij van nature?
Laat het zien of laat het ontstaan.

Tijdens de zeilzwerftocht op het Wad nemen we je mee om antwoorden te vinden in de natuur, die jouw rijkdom weerspiegelt. Het wordt een inspirerende week waar, net als op het Wad, alles in samenhang is met elkaar. Waar samen en alleen zijn zich afwisselen als eb en vloed.

Laat je meevoeren door wind en water

We laten ons een week meevoeren met het water en de wind, een zwerftocht over het wad op het bijzondere skûtsje Vriendschap. Met deze platbodem kunnen we kreken en prielen verkennen en stranden op een bank. Midden op het drooggevallen wad wandelen, omringd door de zee met haar vogels. Luisteren naar de geluiden van het water tegen de huid van het schip of het knisperende fluisteren van wegtrekkend water uit een droogvallende slenk.

Deze natuurretraite is voor jou als je:

Zeilen, zwemmen, zonnen… Zijn

We ontmoeten zeehonden, kleine zeediertjes, schelpen en vogels. Vanuit de boot wandelen we naar een eiland, ontdekken prachtige zoutminnende planten, zoeken eetbare planten, kokkels, oesters en mosselen. Kortom, we ervaren de rijkdom van de natuur en de rijkdom in onszelf. Ook is er ‘ruimschoots’ de mogelijkheid om te leren zeilen, te zwemmen en te zonnen, al dan niet gekleed.

Tijdens de natuurretraite hoef je niets te doen, juist niet. Je hoeft alleen maar te ontspannen waar je bent zodat het leven door je heen kan stromen en je het leven in al zijn rijkdom kunt beleven.

Praktische informatie

Start: Momenteel is er geen natuurretraite gepland. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.

 

Duur: 

 

Data: 

 

Tijd: 

 

Deelnemers: 

 

Prijs: 

 

Trainer: 

 

Locatie: