Jaargroep

Terug naar je natuur

De jaargroep is erop gericht je weer te verbinden met de natuur, jezelf en te leven in het nu. Je gaat ontdekken dat de natuur een oneindige leermeester is en dat alles in de natuur altijd zichzelf is, liefdevol en geduldig. Je leert jezelf diepgaand kennen en ontdekt hoe de natuur jou spiegelt en spontaan de antwoorden geeft waarnaar je op zoek bent.

Deze jaargroep is voor jou als je:

Natuur beleven, onderbouwd met theorie

De jaargroep neemt je mee de natuur in tijdens lesdagen, tussentijdse opdrachten en een Natuurretraite. Het programma draait vooral om beleving en ervaring, maar er wordt ook theorie aangeboden. We werken individueel en in groepsverband, via zelfreflectie en deelrondes. We maken gebruik van opdrachten, oefeningen, meditaties, het ritme van de seizoenen, de elementen en het ervaren van synchroniciteit. Contact met de natuur, die je weer in verbinding brengt met je eigen natuur, staat centraal.

Persoonlijk pad vol verwondering

Via een persoonlijk proces ontdek je dat je één met de natuur bent. Je wordt geïnspireerd om te gaan leven in het moment, waarbij je je intuïtie als kompas leert te gebruiken. Je raakt steeds vertrouwder met het contact maken met de natuur en het luisteren naar de boodschappen die de natuur geeft. Je verbinding met de natuur en jezelf verdiept zich.

Praktische informatie

Start: Momenteel is er geen jaargroep gepland. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.

 

Duur: 

 

Data: 

 

Tijd: 

 

Deelnemers: 

 

Prijs: 

 

Trainer: 

 

Locatie: